Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Marre vs Matej - Landslagshelg för våra lirare

2 september 2022 10:20

I helgen väntar landslagssamlingar för några av våra SSL-spelare. Schweiziska St:Gallen står värd för fyrnationsturneringen Euro Floorball Tour samtidigt som många länder förbereder sig för VM i just Schweiz i november. Sverige vs Tjeckien spelas redan ikväll och kan ses på IFF:s youtubekanal.


Till St:Gallen i Schweiz beger sig tjeckiska landslagsmännen Matej Jendrisak, Josef Rypar samt Martin Karlsson som ju representerar Sverige i 4-nationsturneringen Euro Floorball Tour där övriga nationer är Finland och Schweiz.

Noterbart är att Martin Karlsson kallades in strax innan turneringen och att Matej Jendrisak sedan en tid tillbaka återvänt till sitt Tjeckien efter några år där han valt att avstå landslagssspel. Så visst finns det hopp om att få se två riktiga Linköpingslegendarer även i VM i november! Intressant match väntar redan i kväll kl 17:00 då Sverige möter Tjeckien!

Till samma stad i alplandet åker Hampus Andersson som spelare i det svenska U19-landslaget där det precis som för A-landslaget är möten med Tjeckien, Schweiz och Finland som gäller.

Danmark laddar upp för VM turneringen i november och för Lukas Eldholm är det landslagsläger med de röd/vita som gäller kommande helg.

För mer info om matchtider och sändningar gå in på IFF:s hemsida där allt om helgens Event finns att finna. Matcherna sänds fritt på IFF:s youtubekanal.

Stort lycka till önskar Linköping Innebandy!