Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hemmapremiär mot JIK på söndag

18 september 2023 14:40

Linköping fick en flygande start på säsongen när AIK bortabesegrades i premiären och nu vill man givetvis bygga vidare på detta även hemma i Sporthallen inför sina egna supporters. På söndag är det nämligen hemmapremiär mot Jönköping i Sporthallen klockan 15:00.


-Jag hoppas på mycket publik där Black Shields ser till att det blir drag på läktaren. På plan ska vi se till att sätta fart på spelet så det blir en match med hög intensitet, säger Linköpingstränaren David Gillek inför söndagen.

Linköping bortaslog AIK i fredags med 6-2 mycket tack vare stort tålamod, sex skickliga backar som slet stenhårt och en målvakt i Leo Torell Hagström som tog 23 av 25 AIK-skott (92 % i räddningsprocent). Adderar man sedan några fina omställningsmål med vassa avslut från forwards så var segern till slut odiskutabel. Vad var då Gillek mest nöjd med förutom själva vinsten.

-Att vi var stabila i det uppställda försvarsspelet och att vi behåller ett lugn matchen igenom trots att vi har det lite knackigt i anfallsspelet. Sen är jag nöjd med special teams och hur vi stänger ner matchen på ett kontrollerat sätt efter vårt 4-2 mål.

Det är alltså Jönköping som kommer på besök och Linköping vill givetvis fortsätta på den inslagna vägen att ta tre poäng. Motståndaren JIK föll i hemmapremiären mot Pixbo och vill nu givetvis studsa tillbaka. Så räkna med en spännande SSL-match på söndag.

Nu hoppas vi givetvis att ni är sugna på att se Linköping på hemmaplan på söndag så säkra era biljetter redan nu till denna intressanta match.

Matchvärd på söndag är vår nya klubbleverantör Oxdog

Linköping vs Jönköping söndag 24/9 kl 15:00 i Linköpings Sporthall (köp biljetter här)