Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Grattis Sverige & Tjeckien och på lördag väntar Kalmarsund i Sporthallen

13 november 2022 21:55

VM är över för denna gång och vi gratulerar Sverige till guldet men även Tjeckien till silvret. Redan på lördag drar SSL igång igen när Linköping möter Kalmarsund hemma i Sporthallen med inte mindre än sex VM finalspelare på planen.


Sverige är världsmästare igen efter att idag ha besegrat Tjeckien med våra SSL-spelare Matej Jendrisak och Josef Rypar med klara 9-3. Jendrisak var en av målskyttarna i VM-finalen vilket också var Tjeckiens andra VM-final genom tiderna.

Vi säger grattis till världsmästarna Sverige som försvarade guldet men också till Tjeckien som knep silvret!

Glädjande för alla innebandyfans i Linköping är att det redan på lördag är dags för hemmamöte med förra säsongens SM-finalist Kalmarsund med inte mindre än fyra VM finalspelare i laget. Kim Nilsson, Kalle Bending och Kevin Haglund tog alla guld med Sverige samtidigt som Filip Langer representerade Tjeckien i VM.

I Linköping debuterar dessutom nye målvakten Gustav Jansson mot Kalmarsund. Gustav har ju tillkommit till Linköpingstruppen under VM-uppehållet och detta målvaktstillskott är givetvis också av högsta intresse inför SSL:s omstart på lördag.

Så säkra era biljetter redan nu till på lördag (19/11) kl 18:00 för mötet Linköping vs Kalmarsund.

Matchvärd är Corren