Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Inför Växjö hemma i kväll kl 19:15

29 oktober 2019 08:37

I kväll kl 19:15 möts Linköping och Växjö i Sporthallen och det är ett vinstsuget Linköping som nu vill och behöver vinna några matcher till för att skaka av sig lagen i botten och istället skapa kontakt med lagen högre upp i tabellen.


Linköping med sina sju inspelade poäng ligger tia i tabellen och har bara fem poäng upp till en slutspelsplats på så vis är det absolut ingen fara på taket. Men samtidigt är det bara en enda poäng ner till sistaplatsen i tabellen och hela fyra lag ligger precis bakom Linköping på sex poäng. Så vikten av att ta poäng just nu är självklart stor!

Läget i laget Linköping:

I segermatchen mot Warberg i förra veckan saknades Max Wahlgren och Jesper Alm p.g.a. sjukdom. Båda var med på träningen i går kväll (måndag) och vi får se om de räknas som spelklara inför kvällen.

Mot Warberg var det extra kul att se Felix Lanver leverera både mål och assist. Det är vikigt att få igång en vass rightskytt som Lanver inför fortsättningen. Unge Emil Lögdberg gjorde mål för andra matchen i rad och nyförvärvet Oskar Hagberg gjorde första målet i Linköpingströjan efter övergången från Gnaget.

Bortakollen Växjö:

Växjö har gjort en liten uppdatering av laget inför säsongen där tränaren Niklas Nordén lämnat och Christian Guntsch är ny i rollen. Kanske är läget lite för Vipers som för Linköping där allt inte satt sig riktigt ännu. Så här långt har Växjö fyra vinster och fyra förluster men en sak är säker och det är att Vipers är ett lag som Linköping har stor respekt för. Poängmässigt har det inte riktigt lossnat fullt ut för poängspelare som André Andresson (11 poäng) och Jesper Sankell (7 poäng) än. Håll även koll på unge backen Philip Fox med Linköping som moderklubb!

Det brukar bli härliga och framförallt fysiska bataljer med Växjö i Sporthallen så passa på att kolla in denna häftiga och viktiga match på höstlovet!