Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Linköping siktar på ny bortaseger mot Mais

27 januari 2019 08:10

Linköping kommer från en stark hemmamatch och vinst mot Jönköping med 6-4. Men idag är siktet i stället inställt på att sno åt sig en ny bortavinst mot Mullsjö. När lagen möttes senast i Nyhemshallen vann Linköping med 7-5 i en match där Martin ”Marre” Karlsson gjorde tre mål.


Linköpings som gått en aning på tomgång efter nyår växlade upp i veckan mot Jönköping i en match med många bra signaler. Nu väntar en tuff bortamatch i skogen utanför Jönköping. Att vinna i Nyhemshallen är aldrig lätt men senast Linköping var där inkasserades en trepoängare, så det är långt i från omöjligt.

Mot Jönköping var det främst Linköpingsspelarnas inställning som stack ut men även mer individuella glädjeämnen som Matej Jendrisaks starka match. Dessutom var det sex olika målskyttar i 6-4 vinsten. Det bådar helt enkelt gott inför sista tredjedelen av serien och ett slutspel där alla skall vara på topp.

-Inställningen vi hade och den kampvilja vi visade upp är två delar jag vill ha med mig från Jönköpingsmatchen. I dag handlar det om att vara snabba både i huvudet och fötterna om vi ska kunna vinna, säger Linköpingstränaren Johan Astbrant inför dagens bortafight.

Läget i laget:

Felix Lanver saknas p.g.a. en sedan länge planerad studieresa utomlands, Jesper Alm skadad och Felix Forslund sjuk. Annars full trupp.

Bortakollen Mullsjö:

Mais hade en fin svit på fem raka trepoängare efter jul men i senaste omgången satte Kalmarsund stopp på vinstraden när man avgjorde med 18 sekunder kvar (7-6) i Nyhemshallen. Men Mullsjöformen är ändå bra och just nu parkerar man på en tredjeplats en poäng före fjärdeplacerade Linköping. Så kvällens match är definitivt en riktig toppduell i kampen om de bästa platserna i tabellen.

Mullsjö-Linköping Nyhemshallen kl 17:00. Matchen följer man på SSLplay!