Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

SSL:s spelschema klart - JIK borta i premiären

27 maj 2019 10:19

Visst är det många som redan längtar och nu är det "bara" fyra månader kvar till Superligapremiären. Linköpings herrar inleder på bortaplan mot Jönköping innan två mycket intressanta hemmamatcher väntar.


Försäsongsträningen har precis inletts för Linköpings innebandyherrar och målet är självklart att vara i bra form inför seriepremiären i september. Nu är spelschemat släppt och Linköping inleder borta mot Jönköping (någon gång mellan 24 till 26 september).

Efter bortapremiären väntar två spännande hemmamatcher. Först blir det ett revanschmöte då Dalen som ju slog ut Linköping i kvarten den gångna säsongen kommer till Sporthallen. Efter det kommer SM-tvåan Falun på besök till Linköping i början av oktober.

Nykomlingarna säsongen 19/20 är f.d. storlaget Warberg som nu är tillbaka i finrummet och dessutom SSL-debutanterna Visby som efter många års slit nu spelar i högsta serien. Linköping får bekanta sig med nykomlingen i början av november då man skall ta sig till "Öjn" för första gången någonsin.

Även kommande säsong blir det möten med några lag tre gånger i stället för bara dubbelmöten i de s.k. derbygrupperna. För Linköpings del så är det tyvärr inte mycket till derbyn och dessutom ser indelningen aningen snedbalanserad ut på förhand då båda finallagen och sex av åtta slutspelslag från förra säsongen är med i Pool vit.

Pool vit: IBF Falun, IBK Dalen, IK Sirius IBK, Linköping IBK, Jönköpings IK, Mullsjö AIS, Storvreta IBK

Pool röd: FBC Kalmarsund, FC Helsingborg, Höllvikens IBF, Pixbo Wallenstam IBK, Visby IBK, Växjö IBK, Warberg IC