Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Storvreta borta och Helsingborg hemma i veckan

15 oktober 2019 09:35

Linköping tog en välförtjänt och viktig vinst mot Mullsjö förra onsdagen. Men det är nu historia och veckan bjuder på två härliga matcher. I morgon onsdag tuffast tänkbara match med Storvreta borta och på söndag är det Helsingborg hemma i Sporthallen som gäller.


Linköpingsvinsten hemma mot Mullsjö senast var välbehövlig och nu gäller det att laget tar med sig allt som var bra mot Mais inför veckans tuffa matcher. Målet är att påbörja en resa uppåt i tabellen såklart!

I morgon har Linköping allt att vinna i bortamötet med obesegrade Storvreta. Att möta svenska mästarna i IFU Arena är det svåraste man som innebandyspelare kan ställas inför. Men ett Linköping i fin form kan garanterat störa om bitarna faller på plats. Ni följer matchen på SSLplay.se

På söndag kl 16:00 är det äntligen dags för hemmamatch igen. Luriga FC Helsingborg kommer till Sporthallen. FCH slog nykomlingen Warberg klart på bortaplan (7-3) senast och har nu två trepoängare på de tre senaste matcherna. Det blir garanterat tufft för Linköping att ta en ny vinst i hemmahallen mot ett omställningsstarkt Helsingborg! Säkra era biljetter till matchen i tid!