Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

September - SSL premiär och Cupmatcher

6 september 2021 08:16

Med SSL premiären borta mot Hagunda mindre än två veckor bort och dessutom viktiga Cupmatcher mot Pixbo innan dess så börjar nu Linköpings försäsong rundas av. Så hur ser nuläget ut tycker Linköpingstränaren David Gillek?


Förra veckan var matchfri samtidigt som ett antal spelare var i väg på landslagsuppdrag - vad valde ni då valt att fokusera på?

-I måndags var de gym för killarna. På tisdagens träning då vi hade de flesta tillgängliga så fokuserade vi på att jobba med våra spelvändningar. Sen i onsdags och torsdags då vi hade flera spelare borta så kombinerade vi innebandy och fys. Så det blev tuff belastning för att sen vara lediga fredag-söndag förutom de som är iväg på landslagsuppdrag.

Tanken var match mot Fagerhult som sista träningsmatchen denna vecka.

-Ja den låg inplanerad, men vi har i samsyn med Fagerhult valt att ställa in denna match. Vi kommer istället att träna på som vanligt denna vecka.

Sedan blir det 16-del i Svenska Cupen mot Pixbo till helgen (borta söndag och retur hemma nästa onsdag) - Vad säger du om det motståndet och era chanser att ta er vidare?

-Ett tufft motstånd, jag har inte sett något av dem på försäsongen så det blir en spännande utmaning för oss. Jag tycker vi ska ha goda chanser att ta oss vidare.

SSL premiären är nära nu med Hagunda borta och sedan JIK hemma. Vad säger du om den öppningen på säsongen?

-Jag tycker det är en tuff öppning mot en nykomling som alltid sprudlar av energi de första matcherna och sen JIK som vi haft en dålig trend mot. Men det är två matcher vi bör och ska vinna såklart.