Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hemmapremiär på söndag kl 16:00

26 september 2019 14:52

På söndag kl 16:00 lirar Linköpings SSL-herrar säsongens första hemmamatch. Dalen står för motståndet och nu håller vi tummarna att Linköping kniper en trepoängare i Sporthallen!


Precis som förra säsongens sista match så är det nu Dalen som står för motståndet. Inte svårt för Linköping att tagga till med andra ord då det var Umelaget som slog ut Linköping från slutspelet.

Linköpings premiär blev ett riktigt drama. 1-5 underläge efter en period och 3-7 i början av tredje perioden vändes till 8-8 i slutsekunderna. Nu gäller det att laget är på tå från start för att slippa jaga hela matchen. Mot Jönköping i premiären var trion Matej Jendrisak, Olle Abrahamsson och Felix Lanver glödheta. Dessa tre stod för inte mindre än tio poäng tillsammans i matchen. Även nya duon Olli Laine samt Oskar Hagberg är självklart högintressanta att följa i hemmadebuten.

Dalen är ett lag som Linköping har bra koll på inte minst efter förra säsongens kvartsfinalmöten. Då var det Dalen som lyckades bäst och faktum är att oddsen för att lagen möts i ett slutspel till våren igen är relativt låga... Dalen stod över premiäromgången och är därmed lite svårscoutade men Dalen är det lag som haft minst omsättning i sin trupp av de fyra lag som skuggar Falun och Storvreta (Linköping, Mullsjö och Växjö är de tre övriga). Detta gör att Dalen nu allmänt tippats högt i tabellen. Åldermannen Ketil Kronberg bestämde sig sent för att fortsätta, Jonas Svahn är förmodligen lika snabb som vanligt och Måns Parsjö-Tegnér är en av ligans absolut bästa målvakter. Allt är sig likt...

Det är Återvinningens dag på söndag och i samband med matchen Linköping IBK – IBK Dalen bjuder Linköping IBK tillsammans med Pantmera alla under 18 år på fri entré som lämnar in en påse pant i entrén.

Pantamera kommer även att ha en tävling på plats för alla upp t.o.m. 16 år. Kvaltävlingen sker innan matchen och i första periodpausen i den övre foajén, där de bästa kvalificerar sig till finalen i den andra periodpausen. I finalen tävlar man i Pantameras hinderbana där segraren vinner två biljetter till SM-finalen i Globen. Så kom i tid innan matchen så att du inte missar denna chans.

Utöver det så kommer det finnas möjlighet att träffa två av våra spelare efter matchen i Players Corner och få ett snack, möjlighet att fota sig tillsammans med spelarna och få deras idolkort!

Vi ses på söndag i Sporthallen!

Linköping-Dalen sön 29/9 kl 16:00