Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Skapa Linköping Innebandys nya hymn!

15 december 2019 19:30

Är det just du som blir upphovspersonen till Linköping Innebandys helt egna låt? Klubben tar nu hjälp av er alla duktiga musikskapare för att få en egen låt precis som alla stora klubbar!


Många idrottsklubbar runtom i världen och Sverige har sin helt egna låt som spelas när laget har hemmamatcher för att höja temperaturen inför matchen.

IFK Göteborg har Joel Almes "Snart Skiner Poseidon", LHC har sin "Drömmar gror vid Stångebro" och allsvenska innebandyklubben Onyx har "Säkert svårt" med innebandytema för att ta några ypperligare exempel på bra låtar.

Nu har turen kommit till Linköping Innebandy att få sin egen låt. Vi vet att det finns mångder med duktiga musikskapare runt om i Linköping, Östergötland och Sverige som skulle vilja hjälpa oss och samtidigt lyftas fram då låten skulle spelas inför många 1000 åhörare under en säsong!

Låten vi jagar är alltså ett ledmotiv för Linköping Innebandy och i den bästa av världar har den anknytning till både sporten innebandy och staden Linköping. Men huvudsaken är att den är en träffsäker och medryckande.

Är du/ni intresserad av lämna ett bidrag med chans att bli "Linköping Innebandy hymnen"? Maila då låten till: [email protected] Glöm ej att ta med fullständiga kontaktuppgifter!

Tävlingen pågår till 31/1 2020 och en jury inom Linköping Innebandy kommer att kora en vinnare under förutsättning att "rätt" låt kommit in till oss.