Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Linköping vs Dalen kl 16:00 i eftermiddag

29 september 2019 08:46

Linköping vs Dalen känns igen från vårens kvartsfinaler. Där och då gick Dalen segrande ur striden något som självklart funkar som fin tändvätska för Linköping i dagens hemmapremiär. Dessutom blir det en del spännande saker i hallen i eftermiddag.


Läget i laget Linköping:

Alla spelare tillgängliga precis som mot Jönköping senast.

Senaste matchen Linköping:

Linköping fick till slut med sig en poäng från Jönköping i premiären (7-8 förlust efter straffar). Något man såklart får vara nöjda med då inledningen på matchen blev tung med ett 1-5 underläge efter en period. Men efter det spelade Linköping upp sig och tog över mer och mer. Och med lite flyt kunde det till och med blivit tre poäng i det rafflande slutminuterna. Det positiva var den kreativa offensiven där trion Matej Jendrisak, Olle Abrahamsson och Felix Lanver stack ut.

Bortakollen Dalen:

Dalen stod över första omgången och därför är det lite svårt att säga var laget står. Men då laget i princip är intakt från förra säsongen vad det gäller spelaromsättning så vet Linköping vad man har att vänta sig. Intressant nyförvärv är Christoffer Andersson den långe forwarden har öst in poäng i Höllviken under några säsonger. Dalen är ett jämnt lag med tre bra femmor och som alltid gillar man att gå på omställningar i blixtrande anfall. Dalen har självklart en del unga spelare som står på tur att slå genom men trots det så är det åldermannen Ketil Kronberg som är motorn och som brukar ligga bakom det mesta. Dessutom verkar norrmannen trivas allra bäst mot just Linköping…

Övrigt inför matchen:

Hoppas alla säkrat sina biljetter till matchen och säsongskort är det överlägset smidigaste och billigaste alternativet om man vill se innebandy i världsklass hela säsongen.

Annars bjuder Linköping Innebandy och Pantamera på fri entré till alla under 18 år som har en påse pant med sig att lämna i hallen. Utöver det ges det idag chansen att vinna två biljetter till SM-finalen i vår om man gör bra i från sig på Pantameras hinderbana i pauserna.

Kom i tid till matchen!