Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
24 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Söndag
06 Okt 1 match
Onsdag
09 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Tisdag
29 Okt 1 match
Lördag
02 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match

Inför Linköping vs Dalen kl 16:00 i eftermiddag

29 september 2019 08:46

Linköping vs Dalen känns igen från vårens kvartsfinaler. Där och då gick Dalen segrande ur striden något som självklart funkar som fin tändvätska för Linköping i dagens hemmapremiär. Dessutom blir det en del spännande saker i hallen i eftermiddag.


Läget i laget Linköping:

Alla spelare tillgängliga precis som mot Jönköping senast.

Senaste matchen Linköping:

Linköping fick till slut med sig en poäng från Jönköping i premiären (7-8 förlust efter straffar). Något man såklart får vara nöjda med då inledningen på matchen blev tung med ett 1-5 underläge efter en period. Men efter det spelade Linköping upp sig och tog över mer och mer. Och med lite flyt kunde det till och med blivit tre poäng i det rafflande slutminuterna. Det positiva var den kreativa offensiven där trion Matej Jendrisak, Olle Abrahamsson och Felix Lanver stack ut.

Bortakollen Dalen:

Dalen stod över första omgången och därför är det lite svårt att säga var laget står. Men då laget i princip är intakt från förra säsongen vad det gäller spelaromsättning så vet Linköping vad man har att vänta sig. Intressant nyförvärv är Christoffer Andersson den långe forwarden har öst in poäng i Höllviken under några säsonger. Dalen är ett jämnt lag med tre bra femmor och som alltid gillar man att gå på omställningar i blixtrande anfall. Dalen har självklart en del unga spelare som står på tur att slå genom men trots det så är det åldermannen Ketil Kronberg som är motorn och som brukar ligga bakom det mesta. Dessutom verkar norrmannen trivas allra bäst mot just Linköping…

Övrigt inför matchen:

Hoppas alla säkrat sina biljetter till matchen och säsongskort är det överlägset smidigaste och billigaste alternativet om man vill se innebandy i världsklass hela säsongen.

Annars bjuder Linköping Innebandy och Pantamera på fri entré till alla under 18 år som har en påse pant med sig att lämna i hallen. Utöver det ges det idag chansen att vinna två biljetter till SM-finalen i vår om man gör bra i från sig på Pantameras hinderbana i pauserna.

Kom i tid till matchen!