Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Martin Hovlund redo för inhopp i kvällens match mot Sirius

9 februari 2022 14:31

Martin Hovlund en av Linköpings riktiga klubblegendarer som inför denna säsong klev in som assisterande tränare. Men nu när Linköping fått stora problem på backsidan får Hovlund d.ä. göra sig beredd på comeback i SSL.


Martin Hovlund är landslagsmeriterad och dessutom en spelare som varit med på resan till Sverigetoppen och spelat SM-final med Linköping. Han gjorde sin sista SSL-säsong i Linköping 2018/2019 och har efter det adderat ett antal division 1 matcher med moderklubben Solfjäderstaden från Motala till CV:t.

Inför denna säsong lades dock klubban på hyllan och han återvände till Linköping men denna gång som assisterande coach till David Gillek och tillsammans med Martin Laakso. Men i och med de backproblem Linköping står inför i kvällens möte med Sirius så får Hovlund dra på sig matchstället och vara beredd på inhopp.

Hur är känslan? Spelsugen eller mer orolig att behöva spela?

-För egen del är jag inte direkt orolig över om det skulle bli så att jag tvingas spela. Då är det väl mer en oro att laget hamnar i en situation att jag behöver göra några byten.

Vad säger du annars om den situation ni hamnat i på backsidan där fyra av sex ordinarie backar saknas i kväll?

-Det är såklart olyckligt att det sker denna vecka när vi har så många matcher och att det just är backarna som är drabbade. Men det är bara att gilla läget och vi måste se möjligheterna istället för att tänka på vilka som är borta i kvällens match.

Vad blir det viktigaste i kväll om ni ska slå Sirius anser du?

-Att vi genomför de delar vi pratat om innan matchen. Sen handlar det om att vi litar på varandra och att vi inte hittar några ursäkter utan gör ett 100%-igt jobb i alla situationer.

Linköping vs Sirius i kväll kl 19:00 i Linköpings Sporthall

Alla publikrestriktioner släppta - så välkomna allesammans!!!