Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Tisdag
22 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Fredag
18 Mar 1 match
Söndag
20 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match

Framgångsrik landslagshelg, inget VM och Vreta näst på tur

7 september 2020 15:53

Samtidigt som Linköpings SSL-herrar vann mot Fagerhult Habo hemma i Sporthallen var flera spelare i väg på landslagsuppdrag den gångna helgen. Den stora nyheten idag är annars att VM i Finland nu flyttas fram ett år.


Trion Filip Samuelsson, Andreas Blom och Oskar Seth var i Malmö med Guldsteget-laget för möte med det danska landslaget. Det var inga problem för våra kommande landslagsmän att slå tillbaka vårt grannland. Slutresultatet blev 9-1 där Oskar Seth var en av hela åtta olika målskyttar för framtidslaget.

Josef Rypar spelade i helgen dubbellandskamp med sitt Tjeckien mot grannlandet Slovakien. Rypar var en av de klart lysande stjärnorna där Tjeckien vann med 6-1 och 10-3. Rypar stod för fyra av de tjeckiska målen. Även Nico Bischofberger var på landslagssamling med sitt Schweiz i helgen.

I dag blev det definitivt klart att VM i Finland som skulle spelats i december skjuts fram. Så planeringen för alla landslag kommer nu att behövas att ses över. För Linköpings del betyder detta också att de två första omgångarna i SSL (JIK borta och Pixbo hemma) som skjutits fram nu hamnar där VM skulle ha spelats i slutet av året.

Linköping samlar nu ihop styrkorna efter landslagsäventyren och ser fram mot en fin träningsvecka med start i Sporthallen i kväll. Kommande lördag väntar sedan träningsmatch mot Storvreta borta i IFU Arena i Uppsala.