Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Förlust även i kvartsfinal 2 mot Storvreta

20 mars 2022 21:24

Linköping har hamnat i ett prekärt läge i kvartsfinalspelet mot Storvreta. Fredagens hemmaförlust följdes idag upp med en ny förlust även om Linköping idag var klart närmre en vinst. Nu står det 2-0 i matcher till Storvreta inför onsdagens match.


Linköping har hamnat i en jobbig sits efter två spelade kvartsfinaler där framförallt Storvretas effektivitet i avsluten varit avgörande. 2-0 i matcher till Uppsalalaget och en vinst för Linköping hemma på onsdag är nog nödvändig om det inte ska bli tidig semester.

Alm nätade efter bara några sekunder

Dagens match började annars på bästa sätt. Jesper Alm fanns framför mål och kunde redan efter 21 sekunders spel styra in 1-0. Men Storvreta kom tillbaka och vände till 2-1. Men i slutskedet av perioden kunde William Almlöf skicka in kvitteringen med ett rappt skott i farten. Passningen kom från Ola Hyltén en annan spelare som fick chansen från start idag jämfört med i fredags.

Fille ända målskytt i andra

Mittperioden var jämn skottmässigt och periodens ända mål gjordes av Filip Samuelsson (pass Almlöf) och därmed hade Linköping skaffat sig en ledning inför tredje perioden när det skulle avgöras.

Filip Eriksson sänkte Linköping i 3:e

Och den tredje perioden var även den jämn men skillnaden mellan lagen var spetsen i avsluten där hemmalagets Filip Eriksson visade klass och satte tre mål (varav en på straff) vilket avgjorde matchen som slutade 5-3 till Storvreta.

Inte omöjligt att vinna på onsdag hemma

Linköping gjorde som sagt en bra bortamatch och hoppet om att kunna ta kvartsfinalseriens första triumf hemma på onsdag lever i allra högsta grad. Men då måste också Linköpings poängspelare vakna till och svara Storvretas dito.