Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Onsdag
29 Mar 1 match
Lördag
05 Aug 1 match
Söndag
13 Aug 1 match
Lördag
19 Aug 1 match
Söndag
27 Aug 1 match
Fredag
08 Sep 1 match
Söndag
10 Sep 1 match
Fredag
15 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 1 match
Söndag
08 Okt 1 match
Söndag
15 Okt 1 match
Onsdag
18 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Tisdag
24 Okt 1 match
Fredag
27 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Fredag
24 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Fredag
29 Dec 1 match

Tester, taktikläger och nya spelare - säsongen 22/23 är på ingång!

5 augusti 2022 10:25

Juli innebar egen träning för spelarna men denna vecka är Linköpings SSL-lag återsamlade inklusive samtliga nyförvärv. Tuffa tester har genomförts och i helgen väntar ett taktikläger på hemmaplan. Redan nästa vecka drar träningsmatcherna igång så vi kollade status med tränare David Gillek.


När spelarna återsågs denna vecka i Sporthallen var det knappast för att småmysa utan det var direkt svettiga tester för att säkra så sommarträningen rullat på som planerat.

-Ja, det är givetvis tufft för spelarna men ändå skönt att vi nu är i gång och framförallt att hela truppen nu är på plats.

Ja, samltiga tre nyförvärv Kevin Söderling (från Sirius), Erik Oweling (Schweiz) och David Carrington (CL98) med - hur har det varit att ha dem med nu första veckan?

-Känslan är att de redan är en del av gänget så det har funkat jättebra tycker jag. Kevin och Erik var nere var med på något pass redan i maj eller juni medan David har anslutit denna vecka men som sagt det känns bara bra att ha dem alla tre här i Linköping nu.

Nu har spelarna denna vecka utmanats rejält med fystester och på lördag och söndag blir det ett taktikläger på hemmaplan - vad innebär det?

-Det kommer att bli några riktigt mastiga teorigenomgångar där vi går genom de taktiska delar vi vill stå för samt att framförallt de nya spelarna förstår de mönster vi vill använda oss av på plan. Så det blir fyra längre teoripass som vi sedan varvar med träningar i Sporthallen för att förtydliga och praktisera det vi pratar om under teoripassen.

Och nästa vecka väntar läger i Kalmar med de första matcherna!

-Ja, vi åker till Kalmar på torsdag och stannar till på söndag på träningsläger. Vi åker med en stor trupp där hela SSL truppen åker med men även de killar från FBC som kört med oss under sommaren följer med. Jeppe Alm har kört rehab denna vecka och Simon Palmén ska bli pappa vilken dag som helst så där får vi se hur det blir. Matchmässigt ska vi möta Kalmarsund (torsdag) och Warberg (fredag) så det ska bli kul att få spela matcher igen.