Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
05 Sep 1 match
Fredag
18 Sep 1 match

Linköping startar om mot Storvreta borta

5 januari 2020 23:31

Linköping inleder med en riktigt tuff match mot Storvreta borta efter uppehållet. Laget är utanför slutspel i nuläget så hur ser tränare Johan Asbrant på tabelläget och matchen mot Storvreta i IFU Arena med start 15:00 i morgon?


Linköping avslutade med en tung hemmaförlust mot Jönköping strax innan jul men samtidigt så vann laget över Storvreta i början av december så det är svårt att veta var Linköping står efter ett längre uppehåll.

-Vi inledde uppehållet med lite tuffare träning men just nu är vi inte i ett tabelläge där vi kan rikta in oss på slutspel än. Så då krävs det att vi fokuserar mer på de kommande matcherna än förberedelser för ett slutspel, säger Astbrant om hur uppehållet sett ut och huir tabelläget påverkat tankarna under uppehållet.

Läget i laget:

-Truppen är ju inte så bred som jag velat och som tur har vi varit förskonade från sjukdomar och skador hittills under SSL-säsongen. Men i morgon är Emil Lögdberg definitivt borta då han äter penicillin. Martin Karlsson är osäker och kommer att testa i morgon. Men ”Marre” är en spelare vi kommer att behöva framöver så vi kommer inte riskera något och chansa, fortsätter Astbrant.

Motståndet - Storvreta:

-Storvreta hade ju en hel turbulens innan jul med tränarbyte med mera. Men när jag såg dem mot Jönköping häromdagen så såg det ut som de hittat rätt och är väl förberedda inför nästa helgs Champions Cup. Så det är självklart en av de absolut svåraste matcherna på säsongen, säger Astbrant om motståndarna.

Matchbilden:

-Vi är inställda på en fysisk match och vi måste verkligen stå upp och ligga på gränsen hela tiden. Att försvara sig till poäng borta mot Storvreta kommer inte att funka så vårt offensiva spel blir väldigt viktigt i morgon, avslutar Johan Astbrant.

Storvreta-Linköping i IFU Arena mån 6/1 kl 15:00.