Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Johan Fredriksson 50 år i dag!

16 januari 2020 08:37

I dag fyller Johan Fredriksson 50 år och under gårdagens hemmamatch mot Mullsjö firades han stort i hallen. Johan gör och har gjort ett enormt arbete för klubben och frågan är om Linköping ens hade haft ett elitlag i innebandy utan JF:s insats? Stort grattis Johan!


Johan Fredrikssons titel är Sportchef eller Team manager men faktum är att han kan tituleras i princip vad som helst då han är och har varit inblandad i så många områden inom klubben.

De flesta i innebandysverige känner till Johan efter alla hans år i Linköping Innebandy och många är de skickliga spelare och tränare som Fredriksson knutit till klubben och som därmed gett stora framgångar!

Under gårdagens hemmamatch mot Mullsjö fick han förutom ett firande i paus dessutom en fin present av laget då man presterade toppinnebandy och bärgade tre poäng.

I dag bär det av utomlands för JF för firande men förhoppningsvis kan laget bjuda Fredriksson på tre nya poäng på lördag mot Falun.

Vi säger ett jättegrattis på födelsedagen och inom kort kommer ni kunna läsa en längre intervju med Fredriksson om hans år i klubben vilket har betytt stora sportsliga framgångar där avancemanget till Superligan och två SM finaler självklart sticker ut lite extra.