Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

2022 inleds med revanschladdat möte med Hagunda 6/1

1 januari 2022 21:10

Linköping avslutade 2021 med att bortaslå Storvreta och dessutom tog man poäng i nio raka SSL matcher vilket betyder delad serieledning. Men säsongen inleddes med förlust mot nykomlingen Hagunda och torsdag den 6 januari finns chans till revansch mot Uppsalalaget i Sporthallen.


Linköping vs Hagunda torsdagen den 6/1 kl 15:00

Superligan har nått halvvägs (13 omgångar) och Linköping har överträffat de flestas förväntningar. Delad serieetta med Mullsjö och 27 inspelade poäng i den oerhört jämna tabellen har gett Linköping ett fint slagläge inför returmötena. Det har blivit poäng i elva av de 13 omgångarna och de enda nollpoängarna har kommit mot Hagunda och Thorengruppen så räkna med att Linköping är tokladdade att nu slå Hagunda.

Linköping toppar

Superligans topp har kanske aldrig varit så jämn. Linköping ligger som sagt i topp men faktiskt är det endast sex poäng ned till lagen utanför slutspel och hur tabellen ska se ut till våren är i princip omöjligt att förutspå. Tar man bort de ohjälpliga jumbolagen Djurgården och Sirius så har Hagunda samt Jönköping hamnat i något av ett ingenmansland långt från både nedflyttning samt slutspelsplatserna i nuläget.

Sex poäng skiljer tio lag

Alltså är det just nu tio lag inom sex poängs marginal som slåss om topp-8 plasterna när serien summeras. Normalt sett brukar Storvreta och Falun vara väldigt svårslagna men denna säsong har båda visat sig mer mänskliga och Linköping har ju slagit båda denna säsong. Tittar man på överraskningslag så är det Team Thorengruppen som ju ledde SSL ett tag och nu definitivt lär slåss om lagets första slutspel till våren. Men på det stora hela verkar i princip alla lag som just nu ligger på plats 1-10 kunna slå varandra.

Max 500 åskådare i Sporthallen

Restriktionerna på max 500 åskådare ligger kvar så vill ni se årets första hemmamatch bör ni säkra era biljetter snarast (även alla medlemmar måste ha biljett till matchen).

Linköping vs Hagunda torsdagen den 6/1 kl 15:00