Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Oxdog är ny klubbleverantör för Linköping Innebandy

2 maj 2023 16:58

Oxdog är den leverantör som kommer att förse Linköping Innebandy med klubbor framöver. Linköping Innebandy är givetvis nöjda att få samarbeta med den hetaste klubbtillverkaren av alla på innebandymarknaden just nu!


-Vi på Oxdog är väldigt glada över att kommit överens med Linköping innebandy om ett samarbetsavtal. Vi är övertygade om att detta kommer blir superbra och det är extra kul med en så pass stor förening som Linköping är. Kul att vi får chansen efter att Linköping haft samma leverantör i många år, säger Oxdogs Linus Hansson om det nyskrivna samarbetsavtalet.

Klubbtillverkaren från Piteå har seglat upp som en storfavorit hos de bästa innebandyspelarna i världen och nu är det Linköpings SSL-spelare och övriga spelare i klubben som kommer använda sig av de framgångsrika klubborna kommande säsonger.

-Linköping Innebandy är mycket nöjda att vi nu får Oxdog som vår nya klubbleverantör. Vi ser fram mot ett bra samarbete med Oxdog och givetvis hoppas vi nå stora framgångar på innebandyplanen tillsammans, säger Linköping Innebandys Försäljnings- och Marknadsansvarige Martin Karlsson.