Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Hanna Garman om första vinsten och första målet

9 oktober 2017 10:32
SSL Dam

Efter en rafflande kamp mot Telge i Linköpings Sporthall på söndagskvällen kunde LIBK inkassera årets första vinst. Bakom det hela låg en stor kämparinsats och sen något ovan målskytt; Hanna Garman. Med sitt första(!) mål i Linköping avgjorde hon matchen som slutade 5-4.


Första vinsten för året- hur skönt var det?

-Jag kan knappt beskriva med ord hur skönt det var, det här behövde vi verkligen! Det har känts som att en vinst har varit väldigt nära nu ett tag, så det är så skönt nu när vi lyckades vinna.

Ni har spelat ett par jämna matcher senaste veckorna men inte lyckats vinna, vad var detaljerna som gjorde att ni kunde vinna idag?

-Vi var mer hungriga framför mål och så fick vi in bollarna, även om vi skulle kunna fått några till i första perioden då jag tycker att vi var överlägsna spelmässigt. Vi hade också en väldigt bra träningsvecka med oss i ryggen, och vi såg idag att det ger utdelning.

Du fick göra avgörande 5:e målet, ditt första i LIBK. Berätta om målet och känslan!

-Jag tror att det blev en retur ut till Julia (Sidklev Persson) bredvid målet, sedan passade hon in till mig som stod i slottet samtidigt som målvakten låg ner. Jag hade det ganska öppet där och jag är glad att jag lyckades skjuta in den! Det var kul, just för att jag inte brukar vara den som gör målen. Sedan tycker jag egentligen inte att det spelar så stor roll vem som gör målen, bara vi får in den!

Hur laddar ni nu inför två nya matcher nästa helg?

-Vi kommer försöka köra på med ännu bättre träningar än förra veckan för att komma så förberedda som möjligt. Jag tycker vi har stor chans att ta poäng i helgen, så vi siktar in oss på det.