Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Jönköping borta idag kl 16:00

8 januari 2023 10:29

En tabellplacering men hela åtta poäng skiljer mellan åttan Linköping och nian Jönköping. Då förstår ni att dagens match är av största betydelse för om Linköping rycker ännu mer eller om JIK kan komma närmare…


Linköping har nu vunnit fyra av sina senaste matcher och har jättebra form men även hemmalaget JIK har spelat bra den senaste tiden vilket indikerar att det kan bli en intressant match idag.

Läget i laget Linköping:

Trion Palmén, Karlsson och Seth fortsätter att leverera mål och poäng men lite extra kul i senaste vinsten mot Thorengruppen var Jesper Alms två mål samtidigt som offensive backen Erik Oweling äntligen fick sätta sitt första mål i SSL.

Till dagens match saknas enbart Samuel Dahlberg Demir i truppen.

Förra mötet:

Linköping vann säsongens första möte med JIK. Men det var med nöd och näppe då en solklar 6-1 ledning för Linköping till slut blev 6-5 och tre poäng med ett nödrop. Kevin Söderling blev tvåmålsskytt i denna match.

Motståndarkollen JIK:

Jönköping tog en tung skalp när man bortaslog Kalmarsund för några omgångar sedan och sedan följde man upp det med ny bortavinst, denna gång mot Gävle. I senaste omgången var man dessutom ytterst nära poäng borta mot Storvreta där Vreta vinstmål (4-3) kom med mindre än två minuter kvar. I JIK är två 03:or poängbäst. Linköpingsbekante Melker Hemmingberg har gjort 24 poäng och Hannes Nyström strax bakom med 23 pinnar.

Jönköping vs Linköping kl. 16:00 i Jönköpings Idrottshus (ni ser matchen på Corren.se eller SportExpressen)