Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Fri entré mot Storvreta på lördag kl 15:00

7 mars 2022 09:26

Linköping spelar sin sista grundseriematch mot Storvreta i Sporthallen på lördag och det är fri entré tack vare våra samarbetspartners. Båda lagen slåss om en topp-4 plats i tabellen samt att få ett bra genrep inför stundande slutspel - så räkna med en spännande match!


Tack vare våra samarbetspartners så är det fri entré (men man måste boka sin plats) till lördagesn stormatch mellan Linköping och Storvreta. Direkt efter matchen sker slutspelsvalen!

Linköping är klara för slutspel men med en vinst hemma mot Storvreta på lördag så finns dessutom chans att nå en topp-4 plats vilket både ger hemmaplansfördel samt val av motstånd i kvartsfinalspelet.

Linköping fick se sig besegrade av Dalen senast men hade innan det fem raka vinster! Simon Palmén är kanske hela SSL:s bäste spelare nu, supertjecken Matej Jendrisak är åter tillbaka i storform samtidigt som succémålvakten Leo Torell Hagström har stängt målet stundtals. Målskyttar som Martin Karlsson, Olle Abrahamsson och Oskar Seth producerar rikligt med poäng och världsbacken Oskar Hovlund dominerar planen.

Motståndaren Storvreta kryllar av duktiga spelare med Linköpingsbekante Tobbe Gustafsson som den klart lysande stjärnan. Albin Sjögren och Filip Eriksson är sylvassa i avsluten och Robin Nilsberth vantrivs inte när matcher betyder lite mer.

Så räkna med en härlig och intensiv match i Linköpings Sporthall på lördag.

Gå in och boka era platser via hemsidan eller på denna länk (alla måste ha en reserverad plats till matchen)! Boka gratisbiljetter

OBS!!! Även medlemmar måste boka biljetter och platser till matchen för att komma in (se mail från klubben runt detta).