Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Linköping föll mot Dalen i Umeå - nu VM uppehåll

23 oktober 2022 19:07

Linköping kvitterade inte mindre än fem gånger om i bortamötet med Dalen. Men det räckte ändå inte då hemmalaget satte 6-5 med sex minuter kvar av matchen vilket också blev slutresultatet.


Linköping är inne i en rejäl svacka och trots att man gör en helt ok insats i dagens match mot Dalen bärgades noll poäng med hem från Umeå. Linköping går därmed in i uppehållet med senaste vinsten för drygt en månad sedan.

Tidigt Dalenmål i matchen

Dagens match inleddes med ett tidigt hemmamål genom f.d. Linköpingspelaren Felix Forslund vilket också sedan satte an tonen i hela matchen. Detta var nämligen en match där Linköping slet och slet och kvitterade gång på gång... Martin Karlsson gjorde 1-1 men likväl var det Dalen som ledde efter första perioden med 2-1

Kvitteringar gånger två i andra

I mittperioden fortsatte Linköping att kvittera. Simon Palmén gjorde 2-2 och Oskar Seth satte 3-3 vilket också var resultatet efter 40 minuters spel.

Ingen sjätte reducering

I slutperioden gjorde Dalen direkt 4-3 innan ett av glädjeämnena i Linköping Samuel Dahlberg Demir satte dit 4-4 lågt bakom hemmamålvakten. 5-4 till Dalen kvitterades till 5-5 av Kevin Söderling i powerplay innan Dalen pricksköt in 6-5 när knappt sex minuter återstod. Linköping försökte få till en sjätte kvittering men denna gång gick man bet...

Slutspelsplats trots allt

Trots att Linköping radat upp förluster den senaste tiden så hänger man kvar på åttonde och sista slutspelsplatsen nu när VM uppehållet väntar. Nästa match är 19/11 hemma mot Kalmarsund så Linköping får nu rejält med tid att hitta tillbaka till vinnarspåret.