Lördag
21 Dec 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Fredag
10 Jan 1 match
Onsdag
15 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Vår helt nya webshop öppnade idag kl 11:00

14 november 2019 11:21

Idag kl 11:00 lanseras Linköping Innebandys nya webshop som är framtagen tillsammans med Sport Design Sweden. Nu är det bara in och shoppa loss!


Idag släpptes Linköping innebandys nya webshop som är framtagen tillsammans med Sport Design Sweden. I den hittar nu bland annat helt ny merchandise som kommer att passa perfekt att användas i vinter.

Besök www.linkopinginnebandyshop.se

Merchandise är ett område som vi känner att vi kunnat arbeta mycket bättre kring de senaste åren. Nu gör vi en ordentlig nysatsning tillsammans med Sport Design Sweden. Det känns oerhört roligt då vi kommer att få en förstklassig lösning med såväl produkter som distribution. Souvenirförsäljningen betyder mycket för oss, både när det gäller att bygga vårt varumärke, men vi räknar även med att det blir en betydande intäkt för föreningen, säger Johan Lindskog, klubbchef för Linköping innebandy.

Avtalet innebär en rejäl nysatsning och förhoppningen är att färga läktaren med alla nya produkter.

Med 10 års erfarenhet och som merchandiseleverantör till över 200 idrottsklubbari världen, bland annat Tottenham Hotspur, Sevilla och Toronto Maple Leafs är vi rustade att ta Linköping innebandys produkter och försäljning till en ny nivå för framtiden. Vi är mycket glada över detta samarbete där vi kommer tillhandahålla ett helhetskoncept med allt ifrån en nylanserad webshop till att få fram produkter som säljs på arenan och andra ställen, säger Peter Gagneus, E-commerce Manager, Sport Design Sweden.

Linköping innebandy är mycket glada över samarbetet och ser fram emot kommande säsong. Till söndagens hemmamatcher kommer vår partner Sport Design Sweden att finnas på plats och sälja den nya kollektionen. Framöver finns kollektionen att köpa på web shopen och i hallarna under Dam och Herr A-lags matcher.

Ni bör även följa shoppen på Instagram. Då gäller:** @linkopinginnebandyshop**