Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Leo Torell Hagström med i landslagstruppen

17 mars 2022 15:01

Linköpings succémålvakt finns glädjande nog med i landslagets bruttotrupp inför World Games i USA till sommaren. Leo som har varit SSL:s bästa målvakt denna säsong är en av fyra målvakter som finns med på förbundskaptenernas radar.


-Såklart är det kul att bli uttagen, men jag vill ju även bli uttagen till sluttruppen. Så nu får jag fokusera på slutspelet och ta oss till SM-final så kanske jag har en chans, säger Leo om att finnas med i den 30 man stora bruttotruppen.

Leo Torell Hagströms säsong är inget annat än en succé. Målvakten från Sundsvall har gått från klarhet till klarhet och med bäst räddningsprocent av alla SSL:s förstamålvakter och många matchavgörande räddningar för sitt Linköping är han väl värd en landslagsnominering.

Leo var även uttagen i landslagstruppen senast (men då blev det inställt p.g.a. Covid) men nu finns han alltså med i bruttotruppen inför World Games i Birmingham USA i juli. Torell Hagström är ensam uttagen Linköpingsspelare i en trupp som annars domineras stort av spelare från Växjö och Falun (13 spelare totalt).

I morgon inleder Leo och hans Linköping slutspelet med det första kvartsfinalmötet med Storvreta i Sporthallen.

-När det kommer till slutspelet är jag ganska självsäker. Vi har hittat en hög lägstanivå den sensate tiden och det känns som att det är riktigt svårt att göra mål på oss. Så jag är väldigt positiv, är Torell Hagströms kommentar inför mötena med Storvreta.

Kvartsfinal 1:7 - Linköping vs Storvreta fre 18 mars kl 19:00 i Linköpings Sporthall