Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

David Gillek ny assisterande tränare i Linköping

26 november 2019 12:31

David Gillek har varit rubrikernas man i innebandysverige på sista tiden och inte blir det mindre nu när han är klar som assisterande tränare i Linköping Innebandy.


David Gillek har sedan han slutade som assisterande tränare i moderklubben Mullsjö för några veckor sedan hunnit med en kort vända som spelare i Växjös SSL-lag. Men nu blir det återigen fullt fokus på tränarrollen för 36-åringen då han skall assistera Johan Astbrant på Linköpingsbänken och där Gilleks huvudfokus kommer att ligga på att vässa det offensiva spelet.

Välkommen till Linköping Innebandy!

-Tack så jättemycket, det ska bli väldigt roligt att komma till Linköping!

Vad var det som fick dig att nappa på Linköpings tränarerbjudande?

-Sedan jag och Mullsjö gick skilda vägar så har jag varit tydlig med att det är en tränarroll jag vill ha framöver. Johan Astbrant hörde av sig för några veckor sedan och nu på slutet har vi haft tätare kontakter om hur vi kan lösa uppdraget tillsammans. Det upplägg Linköping nu har presenterat för mig känns helt rätt och något jag kände att jag absolut ville hoppa på.

Så vad vill du främst komma in med till laget?

-Mitt fokusområde blir främst det offensiva spelet och det är något jag verkligen brinner för och där kan jag tillföra mycket med min rutin. Sedan kommer jag nu in till laget utifrån och ser saker med nya ögon och kan ge lite nya idéer och förslag. I min tränarroll hoppas jag också kunna föra in mycket energi till laget och på så sätt få i gång gänget fullt ut.

-Vi är oerhört glada att vi nu får in David i tränarrollen. Han har en kompetens och inställning till sporten som få andra i innebandyvärlden kan visa upp, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson.

En längre intervju med David Gillek kommer att presenteras i Linköpings sociala medier under morgondagen (27/11)!