Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför kvartsfinal 5 idag kl 16:00 - Nu går vi för tre raka…

27 mars 2022 08:21

Linköping avgjorde i slutsekunden i fredags och reducerade därmed matchserien till 1-3. Men tid att fira segern något längre fanns absolut inte då förlust i dagens hemmamatch betyder att säsongen är över. Nu är det bara tre raka som gäller. Är det svårt? - Ja! Är det möjligt - Absolut!


Linköping stod för en fantastisk avslutning i fredags där två mål av Oskar Seth i slutminuterna gav Linköping segern och där dessutom det vinnande målet kom när det stod 19:59 på matchklockan i IFU Arena. Kan Linköping bygga vidare på det moraliskt viktiga målet så är inte en hemmavinst idag omöjlig alls.

Kvartsfinalseriens utveckling

Storvreta leder med 3-1 i matcher men Linköping har hela tiden haft en uppåtgående trend i kvartsfinalserien därför var fredagens triumf i IFU Arena både logisk och välförtjänt. Det var endast första matchen som gick klart till Storvreta annars har det varit jämnt. Linköping har dock fortsatt haft tufft att göra mål på Storvreta men i slutminuterna av de två senaste matcherna har Linköping visat en fantastisk effektivitet.

Läget i laget:

Alla friska och spelklara så Gillek har tillgång till samma matchtrupp som i tidigare matcher.

Slutspelstopics:

Slutminuterna!!! – Linköping har i båda de senaste matchen visat ett fantastiskt spel i slutminuterna med två mål i de sista två minuterna i båda dessa matcher.

Seth!?! - Oskar Seth gick från kall till glödhet på en och en halv minut när han avgjorde senast. Seth har inte riktigt fått till det i tidigare matcher men nu kanske det lossnar rejält?

Effektiviteten?!? – För första gången i kvartsfinalserien hade Storvreta flest skott på mål senast, då vann Linköping matchen? Ologiskt men väldigt mycket handlar om hur lagen utnyttjar sina chanser vilket Linköping gjorde bäst senast.

Linköping vs Storvreta i Kvartsfinal 5 av 7 i dag kl 16:00 i Linköpings Sporthall

Innebandyklubbar i Östergötland har ett fint erbjudande där två personer går in till priset av en. Kolla utskick från Öibf för att utnyttja erbjudandet.