Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Insamlingskampanj för Ukraina i samband med Storvreta-matchen

9 mars 2022 16:09

Ukrainas befolkning behöver all hjälp de kan få och Linköping Innebandy gör sitt yttersta för stötta. Till mötet med Storvreta på lördag kommer Linköping spela i specialdesignade matchtröjor för att visa sitt stöd till Ukrainas folk (tröjorna kommer sedan auktioneras ut). Det finns även en Swish-kampanj i samband med gratismatchen där man kan skänka pengar.


-Dels kommer herrarna spela i specialdesignade matchtröjor på lördag som vi efter matchen kommer förse med autografer och sedan auktionera ut till högstbjudande. Auktionen kommer att ske digitalt och är öppen till söndagen den 20 mars, så gå in och buda på en unik tröja. Överskottet från auktionen går oavkortat till stöd för Ukraina, säger klubbdirektör Johan Lindskog.

Det kommer också finnas en swish-kampanj under samma period där det går bra att skänka valfritt belopp. (Swish nummer 123 130 62 32)

-Jag hoppas många kan bidra och stötta Ukraina speciellt nu när matchen mot Storvreta har fri entré, tack vare våra samarbetspartners, fortsätter Lindskog.

Till matchen kommer också den tidigare Linköpingsspelaren Tamuz Hidir som sedan många år jobbar med att utveckla innebandyn i Ukraina. Han kommer berätta om det akuta läget för hans hemland och vad vi i Sverige och Linköping kan hjälpa hans utsatta hemland med just nu.

Tillsammans kan vi hjälpa Ukraina med både stöttning och bidrag på lördag!

Linköping vs Storvreta lör 12 mars kl. 15.00 i Linköpings Sporthall

Matchen har fri entré men alla (inklusive medlemmar) som vill se matchen måste boka plats/biljett på biljettsidan. Platserna går åt väldigt snabbt så skynda er!