Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför Thorengruppen borta idag kl 18:30 - Tredje raka?

28 oktober 2020 09:02

Linköping flyger i dag till Umeå för match mot Team Thorengruppen. Efter två målfester på hemmaplan mot Höllviken och Sirius så är nu siktet inställt på tredje raka vinsten för ett taggat Linköping.


Inför dagens match så har mycket fokus legat på själva resan till Umeå och kanske inte så mycket på själva matchen (för alla utanför laget åtminstone). Att laget skall ut och flyga reguljärt i dessa struliga tider ger självklart viss oro i dessa tider. Men med god vetskap om problematiken detta kan innebära är alla inblandade extra försiktiga.

Linköping kommer från två raka storvinster mot bottengängen Höllviken (11-4) och Sirius (10-6) där det mest positiva framförallt har varit det offensiva spelet där kedjan med Viktor Palm, Simon Palmén och Oskar Seth levererade rejält med elva poäng tillsammans senast mot Sirius.

Läget i laget:

Jesper Alm stannar i Linköping krasslig och Tom Carlsson följer heller inte med p.g.a. studier. I övrigt samma lag som mor Sirius senast, meddelar tränaren Johan Astbrant.

Motståndarkollen TTG:

Thorengruppen är tillbaka i SSL och man har rustat för att denna gång klara sig kvar. Med prestigevärvningen av vindsnabbe landslagscentern Jonas Svahn från lokalkonkurrenten Dalen visade TTG att man menar allvar. Men inledningen är inte övertygande. En inspelad poäng på tre omgångar och det efter 10-10 (!) vid full tid mot den andra nykomlingen Fagerhult Habo (där det sedan blev förlust efter förlängning). Marcus Berglund som fanns i Linköping för två säsonger är dock en spelare som har visat bra form i inledningen av SSL och är värd att hålla koll på. Vad det gäller inbördesmöten så är det helt jämnt mellan lagen (2-2).

Team Thorengruppen vs Linköping Umeå Energi Arena i kväll kl 18:30

Matchen ser ni via websändning på Corren.se eller SportExpressen play.