Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Onsdag
29 Dec 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Tisdag
01 Feb 1 match
Onsdag
09 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Bischofberger, Rypar och Eldholm spelar VM

11 november 2021 15:33

Nicola Bischofberger (Schweiz), Josef Rypar (Tjeckien) och Lukas Eldholm (Danmark) spelar VM i Finland om några veckor. Backduon Bischofberger/Rypar bildar ett framgångsrikt backpar i Linköping slåss för de ädlaste medaljerna i VM med målet att peta ned Finland och Sverige från innebandytronen. Eldholms Danmark får det förmodligen tuffare.


Nicola Bischofberger gör sitt tredje raka VM för Schweiz medan VM i Helsingfors i december blir Josef Rypars andra VM turnering då han under hemma VM 2018 hann med sex poäng (då främst som forward). Även Eldholm gör sitt tredje raka VM med Danmark.

VM drar i gång 3 december och två dagar senare möts klubbkompisarna Rypar och Bischofberger i gruppspelet när Schweiz och Tjeckien drabbar samman (Tyskland och Norge är de andra två lagen i grupp B).

För Lukas Eldholms Danmark blir det tuffast tänkabara VM start med hemmanationen Finland i VM premiären inför knökfulla läktare i Helsingfors. Även Sverige finns i Danmarks grupp så det blir tufft att ta sig vidare.

För Linköpings del blev den svenska VM uttagningen en missräkning då ingen spelare kom med i VM truppen (Martin Karlsson är dock reserv). Men roligt ändå att hålla koll på våra spelare i Tjeckien, Schweiz och Danmark. Både tjeckerna och schweizarna anses ha skrälläge och gör inte Sverige eller Finland en VM turnering på topp kan mycket väl en av utmanarna ta sig till en efterlängtad VM final! Vår kapten Matej Jendrisak hade varit given i en tjeckisk trupp men Matej har valt att tacka nej till landslagsspel de senaste säsongerna.

Först och främst väntar dock hemmamöte med Kalmarsund i SSL på lördag kväll kl 18:00 i Sporthallen för våra VM spelare. Missa inte det!!!