Lördag
02 Dec 1 match
Onsdag
06 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Onsdag
13 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Fredag
29 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Idag 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Gustav Jansson återvänder till Linköping som back-up

29 januari 2024 13:12

Målvakten Gustav Jansson lyfts in till Linköpings SSL-lag som back-up målvakt strax innan transferfönstret stängs sista januari. Gustav som ju var i Linköping förra säsongen och då stod i 18 grundseriematcher och sex matcher i slutspelet återkommer alltså nu men i en lite annan roll.


Jag trivdes bra i Linköping i fjol så det känns kul även om det inte blir något stort, säger Gustav själv till Expressen om övergången.

-Gustav kom bra in i klubben och laget under förra säsongen och därför är vi nu glada att vi får in honom som tredjemålvakt inför avslutningen på grundserien och senare också när ett slutspel drar igång, säger Linköpings Sportchef Johan Fredriksson.

Jansson har denna säsong varit med i sex av allsvenska klubben Hovslätts matcher men är alltså nu redo bakom Leo Torell Hagström och David Henningsson om det skulle behövas. Tanken är att Gustav finns med på en Linköpingsträning i veckan framöver.

Noterbart runt målvaktssituationen i klubben är också att tidigare SSL-målvakten Andreas Blom som med kort varsel tackade ja till att vara målvaktsback-up i en SSL-match tidigare denna säsong just nu vaktar målet för division 1 laget Linköping FBC.

För Linköping är det nu ett litet matchuppehåll i SSL innan hemmamötet med Mullsjö fredagen den 9 februari kl 18:30.