Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hemmapremiär - Inför Jönköping i dag kl 13:00

26 september 2021 08:50

Linköping möter i dag vid lunchtid JIK i säsongens hemmapremiär där en Linköpingsvinst vore mer än välkommen med tanke på premiärförlusten. Linköping har dock haft problem med JIK de senaste säsongerna vilket gör matchen lite extra intressant att följa.


Linköping har skakat av sig premiärförlusten men just Jönköping har av någon anledning blivit ett litet spöke för Linköping och när lagen möttes på försäsongen blev det smålandsvinst med uddamålet i Sporthallen. Så för Linköping är det dubbel revansch som gäller om man tar med bortaförlusten mot Hagunda i premiären också.

Läget i laget:

Matej Jendrisak närmar sig come back men behöver ännu lite tid till med full träning innan Tjecken spelar. VM aktuella duon Oskar Hovlund och Martin Karlsson levererade poäng i premiären och förhoppningsvis kan Linköping även stabilisera det defesiva spelet mot JIK.

Bortakollen JIK:

JIK har tappat en del rutin inför säsongen (Nilsen, Weidman och Hessmer bl.a.) men klubben har en god förmåga att vaska fram nya talanger. Hannes Nyström och Simon Hult är två unga lirare (födda 2003) som lär bli långvariga i SSL. Intressant blir det också att följa Anton Gröön som tagit klivet från Linköping till JIK denna säsong. Även lagets nye tränare Emil Stille har lämnat Östergötland och Solfjäderstaden till denna säsong. Laget fick en fin start på årets säsong när man besegrade Pixbo med 7-6 (5-1 ledning efter två perioder) så Linköping är förvarnade…

Publik

Publikrestriktionerna lyfts först den 29/9 så till dagens match blir det begränsat med publik och alla (inklusive medlemmar) måste köpa biljett för att se matchen.

Linköping vs Jönköping - Linköpings Sporthall i dag kl 13:00