Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Övertidsförlust mot Mullsjö

9 februari 2024 21:13

Linköping hade full koll på händelserna och ledningen med 3-0 när halva hemmamatchen mot Mullsjö avverkats. Men sedan tappades matchen och när matchen var slut så var det gästande Mullsjö som vunnit med 5-4 efter ett övertidsmål och därmed fick fira med sin tillresta klack.


Högt tempo men få mål i första

Påhejade av de båda klackarna i hallen drevs tempot upp för att vara en förstaperiod. Linköping höll sig kalla mot Mullsjös höga press och kom till flera fina målchanser när man hittade förbi Mullsjös forwards. Kanske borde fler hemmamål producerats med tanke på lägena men enda målet i period ett stod Simon Palmén för mitt i perioden.

3-0 blev 3-3 på några minuter

Linköping inledde även mittperioden med att ha god kontroll på gästerna och dessutom lossnade målskyttet när Oskar Seth gjorde 2-0 och ett par minuter senare utökade Lukas Eldholm till 3-0 , assist till båda målen från Oskar Hovlund. Men mitt i perioden fick Mullsjö in sitt första mål efter en trasslig situation och det gav en dramatisk ändring i matchbilden där gästerna fick ha mycket mer boll. Linköping släppte också till fler lägen och 3-1 blev 3-3 relativt enkelt för Mullsjö mot ett passivt hemmalag.

Mullsjö kvitterade och vann i förlängningen

Inledningen av tredje perioden var jämn och tät och därför var Kevin Söderlings 4-3 efter 8:52 viktigt. Men Mullsjö jagade kvittering och fick också utdelning med fem minuter kvar. 4-4 stod sig sedan matchen ut. I den efterföljande förlängningen var det Mullsjö som avgjorde och tog med sig två poäng hem.

Nästa hemmamatch är mot Pixbo lördagen den 24 februari i Linköpings Sporthall