Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Två bortammatcher denna vecka innan Storvreta hemma 1/12

18 november 2019 11:00

Linköping lyckades inte rå på Pixbo på hemmaplan under söndagen. Nu står i stället hoppet till veckans båda bortamöten med formsvaga Kalmarsund (onsdag) och Höllviken (lördag) där inget av dessa båda lagen vunnit på mer än en månad. Nästa hemmamatch är 1 december mot mästarna Storvreta.


Linköping lyckades inte förlänga vinstsviten när man mötte Pixbo (förlust 4-7) i gårdagens hemmamatch. Pixbo var hela tiden några mål före i protokollet och trots en bra offensiv så fick inte Linköping den målmässiga utdelning man hade behövt för att kunna utmana Fritzell & co i Pixbo. Andreas Blom gjorde en fin match i målet trots förlusten och Linköping förfogar över två bra målvakter då Robin Laakso varit den som vaktat buren mest hittills och gjort det med den ära.

Som tur är bjuder denna vecka på fina poängmöjligheter. På onsdag är det bortamatch mot Kalmarsund och på lördag väntar Höllviken i Hallörhallen.

Kalmarsund borta ons 20/11 kl 19:00 Kalmarsund har tre poäng mer än Linköping och ligger just nu på en sjundeplats i SSL-tabellen. Laget öppnade säsongen urstarkt med fyra segrar på de fem första matcherna och var då en av SSLs största överraskningar. Men sedan har spelet gått en aning i baklås och senaste Kalmarsundvinsten kom i omgång 7 för över en månad sedan mot Warberg. Lite ruljans har det varit med tränarbyte i smålandsklubben. Linköpingsbekante Marcus "56" Johansson är just nu poängmässigt bäst i laget med 20 poäng varav 15 mål från "56ans" rightsticka.

Höllviken borta lör 23/11 kl 16:00 Höllviken ligger just nu på en nedflyttningsplats (13:e plats) med sju inspelade poäng och skåningarna har haft det tufft mot i princip alla lag. Vinsterna har kommit mot Warberg (i premiären) och Växjö i omgång 7 för mer än en månad sedan. Få lag är så beroende av en enda spelare som Höllviken är av Johannes Wilhelmssons poängmakeri. JW har jämfört med fjolåret haft det aningen motigare med målskyttet även om hans 19 poäng inte på något sätt är dåligt.

Storvreta hemma sön 1/12 kl 17:00 Det är hela två veckor till Linköpings nästa hemmmamatch (laget står över omgång 15). Storvreta kommer till Linköpings Sporthall och det betyder självklart en stor utmaning om Linköping skall kunna plocka poäng. Storvreta ligger i nuläget en poäng bakom serieledande Falun och det blir som vanligt dessa båda giganter som gör upp om seriesegern. Albin Sjögren har inte haft samma hysteriska poängproduktion som i fjol (men 20 poäng är bra) utan det är Alexander Rudd som är högst upp i den interna poängligan med sina 24 pinnar.