Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tuffa utmaningar väntar i veckan

10 oktober 2017 12:37
SSL HERR

Linköpings herrar laddar om. I morgon onsdag väntar Pixbo på bortaplan och på söndag kl 17:00 är det äntligen hemmamatch igen. Serieledande Helsingborg väntar då hemma i Sporthallen.


Efter söndagens missräkning då det blev 0 poäng borta mot Höllviken ser Linköpings Innebandyherrar bara framåt. Höllvikenmatchen innehöll några mindre bra perioder av Linköping samtidigt som det var lite ”bortastuds” i slutminuterna, annars hade nog Linköping kunnat knipa någon poäng. Gustav Fritzell fortsätter att toppa SSL:s poängligan (11 poäng på 4 matcher) efter en assist mot Höllviken. Andra positiva inslag från Höllvikenmatchen var Oskar Hovlunds första mål för säsongen och Superligadebuten för 17-årige backen William Westerdahl.

Pixbo-Linköping Onsdag 11/10 19:00 Wallenstamhallen

Pixbo som Linköping möter i morgon har faktiskt mött exakt samma motstånd som Linköping så här långt i serien och resultaten är relativt lika. Vinster mot Jönköping och Mullsjö för båda, medan det blivit förluster mot Växjö. Det som skiljer är att Pixbo lyckades besegra Höllviken borta vilket Linköping ju inte mäktade med. Pixbo var lite av en outsider inför säsongen med tränarbyte, en del tunga spelartapp, samt en lång avstängning på Linus Henriksson som borde ha stört. Men som det ser ut än så länge verkar Pixbo fått ordning på spelet trots allt. Det lär bli en rejäl utmaning för Linköping att vinna i Göteborgs utkanter i morgon. Skarpskytten Max Wahlgren levererar mål och veteranduon Calebsson och Östholm verkar vara allt annat än föredettingar.

Linköping-Helsingborg Söndag 15/10 17:00 Linköpings Sporthall

På söndag gästar FC Helsingborg Sporthallen. Skåningarnas styrka har ifrågasatts en del inför säsongen men efter tre raka segrar där inte minst senaste 6-1 vinsten mot Växjö imponerar, så toppar nu de blåsvarta tabellen. Finske veteranen Mika Kohonen fortsätter att styra laget och forwarden Jonathan Nilsson är en av SSLs mest sevärda spelare i sina bästa stunder.
Så se till att boka upp söndagen för en spännanande Superligamatch mellan Linköping och Helsingborg.