Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

INFÖR KVARTSFINAL 2 IDAG KL 16:00 i IFU ARENA

20 mars 2022 10:08

Linköping fick inte riktigt till det i den första kvartsfinalen men idag finns chansen till revansch. Bortamöte med Storvreta i IFU Arena där matchstart är 16:00 i match 2 av 7 och mycket talar för Linköpingsvinst!


Bortamöte med Storvreta i IFU Arena kan verka tufft. Men Linköping har ju dels varit bättre på bortaplan denna säsong samt bortaslagit Storvreta i grundserien så mycket ser trots förlusten i fredags lovande ut.

-Jag skulle säga att vi behöver lyfta alla delar i vårt spel jämfört med första mötet, svarar Linköpings coach David Gillek om vad som behöver förbättras jämfört med första matchen.

Läget i laget:

Inga förändringar i truppen jämfört med match 1. Dock kan det bli en del smärre ändringar i formationerna jämfört med senast enligt Gillek.

Hot topics:

-Slutspelshettan?!? – Visst fanns det några tillfällen under lördagens match där det hettade till men visst kommer tempen att skruvas upp i denna matchserie!

-Almlöf!!! – William Almlöf två mål senast är en utpräglad målskytt med otroligt följsamt avslut. Han är garanterat den spelare i SSL med mest mål på minst speltid (mestadels powerplay)!

-Effektiviteten!!! – Linköping vann skottstatistiken (dock knappt) men Storvreta visade upp klart bäst avslut vilket säkrade vinsten i match 1. Kan Linköping skapa och sätta fler lägen idag?

Storvreta vs Linköping - Kvartsfinal 2 av 7 i dag kl 16:00 i IFU Arena

Ni ser matchen på Corren.se eller SportExpressen Play