Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Fri entré mot Dalen i morgon - Stadsmissionen tar emot prylar

26 december 2021 11:30

Ni har väl inte missat att serieledande Linköping möter Dalen i morgon 27/12 kl 19:00 i Sporthallen. Våra samarbetspartners bjuder på entrén och Linköpings Stadsmission finns på plats i foajén och tar emot prylar.


Linköping ska försvara sin serieledning mot Dalen och endast 500 åskådare har chansen att se matchen på grund av rådande restriktioner.

Alla inklusive medlemmar måste boka biljett samt ha vaccinationsbevis och legitimation för att kunna se matchen! Så skynda att boka era biljetter!!!

Linköpings Stadsmission att finnas på plats. När ni lämnar in kläder och prylar till Linköpings Stadsmission innan matchen så har ni chans att vinn fina priser. Eftersom vi blir betydligt färre som kommer på matchen så får vi alla hjälpas åt att fylla Stadsmissionens burar, här nedan ser ni vad som är lämpligt att lämna in. Kläder, skor och väskor i fint skick Textilier Inredning Tavlor Porslin Leksaker Mindre möbler

Eftersom publikmatchen inte kommer bli riktigt vad vi alla hade hoppats på pga. de nya restriktionerna så kommer Föreningspizzan att skänka alla pengar de tjänar till Linköping Innebandy och till Linköpings Stadsmission! Föreningspizzan kommer finnas på plats utanför hallen från ca 17.30 så passa på att köpa en pizzaslice eller varför inte en hel förpackning med pizzabottnar?!

Tänk på att hålla avstånd under matchen, stanna hemma om du har symptom och det kommer finnas extra stationer med handsprit som vi gärna ser att de nyttjas.

Det är fortfarande krav på vaccinationsbevis och legitimation för att i publiken som är 18 år eller äldre, även om man är under 18 år kan man behöva visa legitimation. Se till att ha detta förberett så går det enklare vid inpasseringen. Ha även era biljetter tillgängliga så hjälps vi åt att minska risken för köer.

Om ni går som ett sällskap till matchen, se gärna till att denna information når alla som du ska gå på matchen med.

Linköping vs Dalen 27 december kl 19:00 i Linköpings Sporthall