Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Storförlust mot Storvreta

28 februari 2018 21:54
SSL HERR

Nej, kvällens match mot Storvreta är bara att lägga till handlingarna. Storvreta la in en högre växel redan i första perioden och vann med överlägsna 9-1 (5-1, 0-0, 4-0) mot ett uppgivet Linköping.


Kanske berodde det på den usla uppladdningen med försenad buss till Uppsala eller avsaknaden av poängkungen Gustav Fritzell (hemma sjuk)? Men oavsett vad så lyckades inte Linköping ens vara nära att rubba serieledande Storvreta.

Kvällens glädjeämne för Linköping kom i första perioden då Linköping snabbt satte i gång ett frislag (Björk) och Oliver Liedberg (första SSL-poängen) hittade fram till Yousif Touma (säsongens andra SSL mål) som gav Linköping ledningen. Annars tillhörde första perioden hemmalaget helt och utdelningen kom också direkt efter Linköpings mål. Inte mindre än fyra hemmamål rasade in på lite mer än två minuters spel och redan efter 15 minuters spel kändes matchen i princip avgjord. Storvreta hann även med 5-1 i boxplay mot ett passivt Linköpingsförsvar.

I andra perioden kom f.d. Storvretamålvakten Jonas Gustafsson in i Linköpingsmålet (det skall tilläggas att Robin Laakso ändå var bra i första perioden). Jonas och Linköping lyckades stoppa "blödningen" i mittperioden som slutade mållös och visst hopp fanns inför tredje om att Linköping skulle kunna utmana.

Men i tredje fick Storvreta på nytt hussera ostört och hemmaspelarna visade betydligt mycket mer sug att spela innebandy och siffrorna stack också i väg till 9-1 i en avslagen tredje period.

För Linköpings del blir det att ta nya tag till på lördag då Örebro kommer till Sporthallen. Storvreta säkrade i princip seriesegern med kvällens vinst.