Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tuffast tänkbara matcher i veckan när finallagen väntar!

14 februari 2023 13:59

Linköping tog en viktig skalp när man slog Dalen hemma i lördags. Denna vecka blir motståndet riktigt svårt då det först är bortamatch mot Kalmarsund i morgon onsdag och sedan hemmafight mot svenska mästarna från Falun på lördag.


-Det blir roliga men tuffa matcher och det är väl möjligt att vi kan få möta någon av dem i en kvartsfinal senare. Vi ska se till att göra bättre insatser mot dem än vad vi gjorde i tidigare möten denna säsong, kommenterar David Gillek veckans matcher.

Inte sedan 11 december har Linköping förlorat under full tid och med sju vinster på de åtta senaste matcherna är man ett av de absolut formstarkaste SSL-lagen. Och god form lär behövas nu när slutspelsplatsen ska säkras och där möten med två topplag kommer på raken.

I morgon onsdag reser laget till östkusten och Kalmar för att ta sig an SM-tvåan Kalmarsund som just nu ligger på en fjärdeplats i tabellen. Vägen upp till fjärdeplats är kanske väl lång för sjundeplacerade Linköping men en vinst imorgon för Linköping skulle åtminstone ställa en fråga till ”Sundet”.

På lördag väntar kanske säsongens roligaste men svåraste hemmamatch. IBF Falun kommer till Sporthallen vilket brukar betyda högintressanta matcher med rejält med publik på läktarna. Till denna match har vår samarbetspartner Handelsbanken löst så de 300 första biljetterna är helt gratis (länk till fribiljetter finns här.

Noterbart är att veckans motstånd inte bara möttes i förra årets SM-final utan också skall mötas i nästa veckas final av Svenska Cupen. Som sagt tuffare motstånd blir det inte…

Ons 15/2 Kalmarsund vs Linköping kl 18:30 i SBB Arena

Lör 18/2 Linköping vs Falun kl 18:00 i Linköpings Sporthall