Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Inför match 1 mot Pixbo i Cupen idag

12 september 2021 11:41

Linköping fortsätter i dag sitt äventyr i Svenska cupen när man möter Pixbo i nybyggda Walllenstams Arena i Mölnlycke. Det handlar om ett dubbelmöte där hemmamatchen spelas på onsdag i Sporthallen och i potten finns en kvartsfinalplats.


-Det ska bli kul att spela första riktiga tävlingsmatch mot bra motstånd, säger Linköpingstränaren David Gillek inför eftermiddagens bortamatch.

Linköping har haft ett litet matchbreak sedan man pulveriserade Ledberg i Svenska Cupens andra omgång. Den tänkta träningsmatchen mot Fagerhult i veckan blåstes av och många är nyfikna på vad Linköping kan prestera mot ett bra lag som Pixbo.

Läget i laget:

Landslagsbacken Oskar Hovlund har missat både Linköpings senaste matcher samt landskamperna mot Finland senast på grund av skada men nu är Oskar äntligen tillbaka. Men den tjeckiske stjärncentern Matej Jendrisak saknas alltjämnt och även backen Jonathan Hallin är indisponibel. Annars har Gillek tillgång till alla spelare.

Motståndarkollen Pixbo:

Pixbo missade slutspel förra säsongen och har kanske inte förbättrat laget avsevärt inför denna säsong (tapp av Stefansson till Storvreta bl.a.). Målvakt Hedlund och en evighetsung Martin Östholm är fortsatt viktiga. Rightduon Lanver och Fritzell som många känner till från Linköpingsåren lär bli viktiga poängspelare för Pixbo även denna säsong.

Pixbo vs Linköping sön 12 sep kl 16:30 i Wallenstam Arena

Matchen websänds på Innebandy.tv