Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Harman Haurami slutar som FBC-tränare

7 juni 2018 09:53
SSL herr

Harman Haurami lämnar Linköping FBC efter tre år som huvudtränare. Harman som med stor framgång hjälpt Linköping Innebandy att förädla talanger och tagit akademilaget FBC till allsvenskt kval ser sig nu om efter nya utmaningar.


-Jag vill börja med att rikta ett stort tack till Linköping Innebandy, spelare och ledare som jag har jobbat med under dessa tre framgångsrika år. Jag har extremt svårt att tro att man kan lyckas mycket bättre än så här! Under dessa tre år har vi producerat ett flertal SSL- och landslagsspelare och det har gynnat både föreningen och spelarna. Erfarenheten och kunskaperna jag har fått under min tid här i Linköping har gjort att det nu är dags för mig för nya utmaningar. Jag har alltid haft ambitionen att jobba med ett A-lag och nu är det rätt läge för det, säger Harman.

Harman kom till Linköping Innebandy som relativt oerfaren tränare men har under sina år i klubben lyckats ta Linköping talanglag FBC först från division 2 och sedan hela vägen till allsvenskt kval. Utöver detta har Harman varit med att utveckla unga talanger både inom klubben men även för Östgötalagen och som instruktör på NIU gymnasiet där flera spelare sedan har gått hela vägen till spel i Superligan och landslag. Harmans förmåga att leda framförallt unga spelare mot eliten lär ge honom stora tränarframgångar.

-Vi vill tacka Harman för hans tre framgångsrika säsonger hos oss och önskar nu honom stort lycka till i framtida tränarutmaningar där han garanterat kommer nå nya framgångar, säger Linköpings teammanager Johan Fredriksson.