Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Uppdaterad - Vi får äntligen fylla Sporthallen - säkra din plats

14 september 2021 10:05

Publikrestriktionerna släpps i slutet av månaden men fram till dess måste Linköping Innebandy förhålla sig till restriktioner vilket betyder att även medlemmar måste säkra en biljett till cupmötet med Pixbo imorgon onsdag samt mot JIK i hemmapremiären.


Som de flesta säkert sett så kommer vi äntligen få fylla våras läktare i Sporthallen igen! Från och med den 29 september är publiktaket släppt och för Linköpings del betyder det att första hemmamatchen med möjlighet att fylla hallen blir mot Team Thorengruppen den 10 oktober. Och till hemmamötet med svenska mästarna från Falun 23 oktober kan vi garanterat räkna med en publikfest i Linköpings Sporthall.

Till morgondagens cupmöte med Pixbo samt till hemmapremiären i SSL mot Jönköping den 26 september ligger restriktionen kvar men då får de med säsongskort förtur till att komma in i hallen vilket är ytterligare en anledning att säkra sin plats för hela grundserien redan nu.

Till mötena med Pixbo samt Jönköping behöver även medlemmar säkra sin biljett och då betala en administrationsavgift på nedanstående länk (när restriktionerna släpps går givetvis medlemmar in gratis precis som vanligt).

Här hittar ni mer info om säsongskort och övrig biljettinfo

Vi ses i en fylld Sporthall under säsongen!!!