Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Leo Torell-Hagström uttagen i landslaget

16 augusti 2023 09:04

Vår skicklige målvakt Leo Torell-Hagström finns med i det svenska landslag som ska möta Finland den 1-2 september i finska Vantaa i det som kallas Finnkampen. Det långsiktiga målet för landslaget nu är givetvis hemma-VM i Malmö i december nästa år.


Leo som förra säsongen spelade i Schweiz är nu åter i Linköping och Superligan och de svenska förbundskaptenerna Brottman och Nordén har nu tagit ut Torell-Hagström som en av två målvakter i landslagstruppen.

-Det känns otroligt roligt att få chansen att göra debut. Det är verkligen en sak som jag har strävat efter en längre tid så jag ser fram mot landslagslägret, säger Leo om att nu få chansen till landskamper.

Leo har under en längre tid funnits med på landslagsledningens radar men det är först nu det ser ut att bli landskampspel för Torell-Hagström. Målvaktsansvaret delas mellan Leo och Storvretas Måns Parsjö.

Leo var med under majlägret här i vår och är en målvakt vi gillar. Det ska bli intressant att se honom under lägret. Vi vill bredda konkurrensen på målvaktssidan ännu mer och nu känns det som att vi har fyra riktigt bra och fina målvakter som konkurrerar, säger förbundskaptenTomas Brottman om målvaktsläget.