Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

Slutspelsfest! - Inför Kvartsfinal 4 hemma i kväll kl 18:30

24 mars 2023 09:46

Linköping har absolut häng på en semifinalplats och trots att det just nu är Storvreta som leder matchserien med 2-1 känns kvartsfinalserien vidöppen. I kväll spelas den fjärde kvartsfinalen och ett hungrigt Linköping kommer att sälja sig väldigt dyrt hemma Sporthallen.


Slutspelsfest, smaka på det! Fredagskväll och förhoppningsvis välfyllda läktare i Linköpings Sporthall. Förutsättningarna för kvällens kvartsfinaldrabbning mellan Linköping och Storvreta går inte att klaga på. Linköping gjorde en riktigt bra hemmamatch senast och var dessutom en hårsmån från att slå Storvreta i IFU senast. Så med underläge 1-2 i matcher går nu Linköping för att kvittera matchserien.

-Känslan är väldigt bra i laget. Vi var nära att vinna senast och trots förlusten så är vi inte nedslagna på något sätt. Vi känner att vi kan ta det här och det ska vi göra också, sa Linköpingsbacken Filip Samuelsson om läget i laget.

Läget i laget Linköping:

Linköping mönstrar samma starka trupp som i senaste matchen vilket betyder att alla är spelklara.

Matej Jendrisak är poängbäst hos Linköping så här långt och har som lagkapten visat vägen på ett bra sätt. Annars har Linköpings backar tillsammans med Gustav Jansson i målet varit grymma så här långt men givetvis behöver nu samtliga spelare höja sig ytterligare ett snäpp om det ska bli vinst ikväll och senare även semifinalavancemang!

Uppdaterad text: Efter att Storvretas anmälde David Gillek efter senaste matchen är han nu avstängd de två kommande slutspelsmatcherna.

Spaningar:

Slutspelspubliken!!! – Linköpingspubliken är onekligen sugna på slutspel och det ser ut att bli rejält med publik i kvällens match. Mest publik i ”slutspelet” har faktiskt Nykvarn haft i kvalet till SSL så här långt (1425 personer). Kan det slås i kväll i Linköpings Sporthall? I första kvartsfinalen i Sporthallen var det 1257 personer.

Stök & bök!?!– Det var rejält hetsigt från båda håll efter slutsignalen i IFU Arena senast och Storvretaledningen kände då att man ville anmäla Linköpingstränaren David Gillek. Vi får se var detta landar och om det blir lugnare ikväll när slutsignalen ljuder i Sporthallen?

Zorrostraffar!?! - Oj!?! Linköpings straffar rörde onekligen upp oväntat kraftfulla känslor hos väldigt många (trots att det inte ens var framgångsrikt). Publicitetsmässigt så kan knappt ens ett svenskt VM-guld jämföras med intensiteten i sociala medier runt om i innebandysverige. Och även om inte Måns Parsjö & co verkar stormförtjusta så är det ju tillåtet. Linköping slutar nog inte med Zorrostraffar, men kanske kostar man på sig att rota fram varsin Zorroklubba om det blir straffar på nytt…

Kvartsfinal 4 - Linköping vs Storvreta i kväll kl 18:30 i Linköpings Sporthall