Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Träningsmatcher och läger i Kalmar med start i dag

11 augusti 2022 10:51

I dag åker Linköpings SSL-lag till Kalmar där förutom träningsläger också de två inledande träningsmatcherna väntar. Redan i kväll är det SM-finalisten Kalmarsund som står för motståndet och i morgon är det allsvenska Warberg som gäller i KIFAB Arena.


-Mest fokus kommer vi att lägga på att svetsa samman laget ännu mer på och utanför plan samt att jobba med vissa delar i vårt försvar- och anfallsspel, säger Linköpingstränaren David Gillek om långhelgen i den östsvenska metropolen.

Under dagarna i Kalmar är det endast Simon Palmén som saknas av spelarna från SSL-truppen (Simon ska bli pappa inom kort). Dessutom är de fyra spelare från FBC som tränat med SSL-laget under sommaren med till Kalmar (Felix Sunell, Hampus Andersson, Marcus Burman samt Anton Lundqvist).

Efter en lång försäsong är nu laget äntligen framme vid matchspel och det blir tufft motstånd direkt då Kalmarsund är motståndaren i första träningsmatchen ikväll. I morgon torsdag är det allsvenskt motstånd i form av Warberg med välkände Johan Astbrant som coach.

-Det ska bli kul med de första matcherna och tror framförallt spelarna ser fram mot att bryta av träning mot match. Det blir också bra tillfällen för att se hur vi ligger till i de delar vi jobbat med på träningarna.Vi kommer fokusera på olika delar i vårt spel i respektive matcher. Så matchplanen kommer skilja sig inför varje match, säger Gillek om matcherna som väntar i KIFAB Arena.

Även Linköpings division 1 lag FBC är i Kalmar på läger i helgen och möter CL98IC i dubbla möten fredag och lördag.

  • Kalmarsund-Linköping ikväll kl 19:00
  • Linköping-Warberg fredag 12/8 kl 18:00

Matcherna websänds på Solidsport.com/fbc-kalmarsund/games (kostnad 39:-)