Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

SSL premiären är äntligen här

18 september 2021 09:58

I kväll klockan 18:00 sparkar SSL-säsongen i gång för Linköpings del. Bortamöte med nykomlingen Hagunda i IFU Arena och trots att det är premiär är det inget annat än tre Linköpingspoäng som förväntas.


Var Linköping står inför säsongen 2021/2022 är ju precis som alltid svårt att gissa när säsongen drar i gång. Jämfört med förra säsongen har Linköpings nyförvärv varit lite mindre haussade men likväl kan spelare som William Almlöf (fr Kalmarsund) och Lukas Eldholm (fr Höllviken) bidraga med SSL rutin till Linköping. Laget har gjort en fin försäsong resultatmässigt och truppen är relativt skadefri inför dagens premiär. Målet att nå slutspel i vår känns fullt realistiskt då flera lag man konkurrerar med försvagats.

Läget i laget:

Linköping får fortsatt klara sig utan sin härförare och lagkapten Matej Jendrisak. Men Matej närmar sig comebacken. I övrigt kan Linköpingstränaren David Gillek mönstra det lag han önskar.

Motståndarkollen Hagunda:

Uppsalas ”tredjelag” tog steget upp till SSL efter ett lyckat kval efter att man slutat trea (efter DIF och AIK) i allsvenskan norra. Hagunda har sakta men säkert tagit sig till den svenska innebandyeliten främst med hjälp av SSL spelare som lämnat Storvreta eller Sirius. Men när man nu står i SSL så är de flesta av dessa spelare med stor SSL rutin borta. Förra årets bäste poängplockare Fredrik Holtz saknas också i denna premiär. Men laget skakade om Sirius i Svenska Cupen nyligen och har på försäsongen visat att man inte blir någon slagpåse.

Hagunda vs Linköping IFU Arena lör 18/9 kl 18:00.

Matchen följs på corren.se eller Sportexpressen live. Läs mer om erbjudanden för säsongsabonemang på hemsidan.