Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Läger i helgen för SSL herrarna

8 augusti 2020 08:00

Linköpings SSL herrar har sedan i måndags komplett träningstrupp då de utländska nyförvärven kommit till Sverige och anslutit. Lördag och söndag betyder läger i Sporthallen och tränare Johan Astbrant vet vad tränarstaben vill få ut av veckändan.


-Helgen kommer innebär mycket teori och inlärning av vår spelidé så det kommer bli viktigt för oss ledare att alla år en förståelse för hur vi vill att vi ska spela. Men det viktigaste i slutändan rent taktiskt är att vi alla spelare och ledare är lojala mot vår spelidé och jobbat 100% för att uppnå den, säger Astbrant.

Försäsongen har känts lång för laget men nu med samtliga spelare tillgängliga känns det som allvaret närmar sig enligt Astbrant.

-Efter tester och lite komma i gång pass i början av veckan så ska det nu bli roligt att dra igång på riktigt och få se laget formas. Vi vill se spelare med mycket energi och nyfikenhet under helgens pass.

Men som brukligt är så är också teambuilding en viktig del när en trupp är under uppbyggnad.

-Ja, det kommer självklart bli en viktigt del med så många nya spelare i gruppen. Vi ska jobba så alla mår bra och trivs i vår miljö för att kunna prestera på topp, avlutar Linköpingstränaren inför helgens pass i Linköpings Sporthall.

Första träningsmatchen spelar sedan Linköping nästa lördag (15/8) mot Jönköpings IK hemma i Sporthallen.