Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Lördagens hemmamatch I SSL utan publik

13 mars 2020 07:03

Med anledning av myndigheternas beslut att begränsa större evenemang på grund av Coronavirusets spridning har Linköping Innebandy beslutat att spela hemmamatchen mot Kalmarsund i morgon lördag den 14:e mars utan publik.


För dig som redan har köpt din biljett via internetbokningen till matchen och vill ha återbetalning kontakta vår biljettleverantör AXS. Dröjsmål av återbetalning kan förekomma då det är hårt tryck på AXS just nu av förklarliga skäl.

Du som är säsongskortsinnehavare kommer att kompenseras med en extra fribiljett till en match nästa säsong. Mer info om hur detta går till kommer senare.

Morgondagens match kommer att TV-sändas och vi kommer likt många andra föreningar öppna upp för de supportrar som vill stötta klubben och laget genom att köpa biljetter till TV soffan. Vi återkommer med mer info hur du gör för att köpa din TV-soffa biljett inom kort.

Vad det gäller SM-slutspelet så kommer beslut att fattas om det idag fredagen (13/3). Vi ber att få återkomma med mer info om detta så fort beslut har fattats.

Vi hoppas på er förståelse till detta beslut.