Onsdag
23 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Torsdag
11 Aug 1 match
Fredag
12 Aug 1 match
Lördag
20 Aug 1 match
Fredag
26 Aug 1 match
Söndag
28 Aug 1 match
Torsdag
08 Sep 1 match
Söndag
11 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Tisdag
20 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Onsdag
28 Sep 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Måndag
26 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Söndag
08 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match

Seriepremiär - Inför Hagunda hemma i dag kl 17:00

18 september 2022 09:29

Hemmapremiär och allt annat än Linköpingsseger en missräkning. Samtidigt så minns de flesta förra säsongens premiär då Hagunda vann mot Linköping i IFU Arena och med tanke på detta så lär det inte råda någon underskattningsrisk i Linköpingslägret idag.


Läget i laget Linköping:

Linköping saknar backarna Filip Samuelsson samt Jonathan Hallin. Samtidigt kommer ynglingarna Hampus Andersson (född 2004) och Marcus Burman (född 2002) in på backpositionen till dagens match (båda har spelat och tränat med Linköping under försäsongen) och coach David Gillek har sagt att åtminstone Hampus kommer att spela i dagens match.

Inbördes möten förra säsongen:

Linköping åkte förra säsongen på en smocka i premiären och föll med 7-8 i IFU Arena mot nykomlingen efter ett sent avgörande. Men ett revanschsuget Linköping manglade senare Hagunda i Sporthallen med 11-2 i en match där Simon Palmén, William Almlöf och Jesper Alm stod för två mål var.

Bortakollen Hagunda:

Nio in och nio ut - det är den omsättning på spelare Hagunda haft inför denna säsong. Hagunda kanske förfogar över den mest anonyma truppen i SSL men samtidigt indikerar det också på den styrka som laget har i kollektivet men det var också det som gjorde att man fixade nytt kontrakt förra säsongen (hade hela sju poäng ned till Sirius som åkte ut). Felix Abrahamsson och Isak Bengtsson var laget främsta poängplockare förra säsongen och duon lär producera även denna säsong. Nu när Sirius fick lämna SSL så är det ”bara” två lag från Uppsala i högstaligan vilket borde gynna Hagunda ur ett konkurrensperspektiv. Noterbart är att Hagunda var det enda SSL-lag som fick respass i Svenska Cupens andra omgång i förra veckan (mot Uppsala Teknologer) vilket möjligen indikerar att säsongen blir tuff.

Håll koll på:

-Nyförvärven!!! - Kevin Söderling (fr Sirius), Erik Oweling (fr Schweiz) och David Carrington (fr CL98) är tre mycket intressanta nyförvärv som alla kommer bidra till Linköpings framgångar.

-Linköping och premiärer?!?- Linköping har de senaste säsongerna svarat för svaga SSL-premiärer så nu är det dags att bevisa att man kan vara på tå redan i omgång 1.

-Målvaktsduon!!! - Andreas Blom är tillbaka på allvar efter förra säsongens skador och tillsammans med David Henningsson som spås en fin framtid utgör duon en intressant målvaktskombo denna säsong.

Linköping vs Hagunda idag kl 17:00 Linköpings Sporthall