Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Fredag
09 Feb 1 match
Måndag
19 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Premiärveckan för SSL är här! AIK borta väntar

11 september 2023 14:00

På fredag kväll är det SSL-premiär för Linköping när man möter AIK i Solnahallen klockan 19:00. Linköping har gjort en fin försäsong och kliver in till mötet med Gnaget som favoriter men premiärmatcher är alltid speciella så fullt fokus gäller såklart om det ska bli Linköpingsvinst!


Linköping har efter en lång och tuff försäsong gått obesegrade genom träningsmatcherna och i helgens Svenska Cup-matcher blev det två jättevinster. Så förberedelsemässigt är Linköping där och nu gäller det bara att få ut det på fredag kväll mot AIK. Förra säsongen blev det dubbla vinster mot AIK i Superligan (och Linköping leder inbördesmöten med 10-7) men Solnagänget har förstärkt laget till denna säsong så räkna med en tät och jämn premiärmatch.

Tar ni er inte till Solnahallen på fredag och hejar fram Linköping så finns några bra alternativ att följa Linköpings premiär:

Ni kan se matchen via websändning på Corren.se eller Expressen Premium Max

Vår partner Strandgatan 2 kommer visa matchen samtidigt som man har ett riktigt fint erbjudande på mat, dryck och aktivitet i samband med matchen. Håll koll i våra sociala medier för mer info runt detta erbjudande.

Hemmapremiären för Linköping spelas mot Jönköpings IK söndagen den 24 september kl 15:00 och där kan ni redan nu säkra era biljetter på biljettlänken på hemsidan.

AIK vs Linköping fredag kl 19:00 i Solnahallen – omgång 1 av Svenska Superligan